Trendy malých a středních podniků v ČR, USA a Německu. - Kuhnová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá tématem malých a středních podniků v České republice, USA a Německu. První část je tvořena teoretickým přehledem problematiky malých a středních podniků. Praktická část práce se věnuje vývoji malých a středních podniků, podpoře MSP a startupům mezi vybranými státy. V závěru práce je provedena komparace trendů malých a středních podniků.
Trends of small and medium enterprises in the Czech Republic, USA and Germany.
Keywords: malé a střední podniky; trendy malých a středních podniků; Česká republika; USA; Německo; podpora malých a středních podniků; startupy; small and medium enterprises; trends of small and medium enterprises; Czech republic; USA; Germany; support of small and medium enterprises; startups