Obec s pověřeným obecním úřadem - Školoudová, Alena (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou pověřených obecních úřadů, a to se zaměřením na komparaci jejich neinvestičních výdajů. Předmětem zpracování je popsat postavení pověřených obecních úřadů v systému české veřejné správy, dále uvést základní informace o municipálním rozpočtu a následně analyzovat a také porovnat neinvestiční výdaje dvou vybraných obcí s pověřeným obecním úřadem.
Municipality with authorized municipal office
Keywords: Obec; Státní správa; rozpočty; obecní úřady; Municipality; State administration; budgets; municipal officies