Zpracování učebnice "Spalovací motory" - Štefl, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je zpracování učebnice na téma Spalovací motory, které vychází z potřeb pedagogické praxe na ISŠ automobilní v Holicích.
Keywords: pedagogika; výuka odborných předmětů; spalovací motory; paliva; učebnice; učební plány