Analýza zranitelnosti subjektů kritické infrastruktury v území ohroženém povodní - Danihelková, Simona (Univerzita Pardubice, 2007)
Předmětem bakalářské práce je analýza povodňových rizik v oblasti povodí Horního a středního Labe a jejich zhodnocení. První část je věnována obecnému popisu problematiky rizik, jejich analýzy z oblasti povodní a popis krizového řízení. Druhá část práce je zaměřena na zranitelnost subjektů kritické infrastruktury v území ohroženém povodní. Závěrečná část charakterizuje povodně v oblasti povodí Horního a středního Labe roku 2006.
Analysis of vulnerability of critical infrastructure subjects in flood threatened areas
Keywords: Krizový management; Krizové řízení; Povodí Labe; Mimořádné události; Povodně; rizika