Nekalá soutěž ve vztahu k spotřebiteli - Trubáková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2004)
Popis jednotlivých typů nekalé soutěže. Ochrana a obrana spotřebitele proti nekalé soutěži. Příklady nekalé soutěže v praxi.
Businessman's unfair competition in relation to consumer
Keywords: nekalá soutěž; spotřebitelé; hospodářská soutěž; obchod