Integrovaný záchranný systém regionu Pardubice - Březina, Rostislav (Univerzita Pardubice, 2004)
V této práci je charakterizován integrovaný záchranný systém, jeho legislativní úprava. Pro zhodnocení tohoto systému byly vybrány základní složky IZS okresu Pardubice, jejich činnost a rozmístění výjezdových míst.
Of the integration rescue system district Pardubice
Keywords: záchranné systémy; Krizové řízení; krizové situace; Integrovaný záchranný systém; Pardubice