Základní charakteristiky sociální politiky ČR a EU, aplikace jejích programů v Hořicích - Johnová, Martina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problematikou sociální pomoci v ČR a EU, podrobněji pak konkrétní sociální pomocí v Hořicích.
Basic charakteristics of social politics in Czech republic and European union, application of its programmes in Hořice
Keywords: Evropská Unie; Česko; sociální pomoc; sociální politika; Hořice