Péče o mentálně postižené,podpůrná síť v Pardubickém kraji. - Koláriková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2012)
V této bakalářské práci se seznámíme a zmapujeme podpůrnou sít pro mentálně postižené se zaměřením na Pardubický kraj, její rozdělení dle druhu jednotlivé péče a výchovy ve zkoumané lokalitě. Zjistíme účelovost těchto zařízení v daném kraji a podmínky pro jednotlivé členy, kteří tyto služby využívají.
Care of People with Mental Disabilities,Support in Pardubice Region.
Keywords: mentální retardace; hendikep; edukace; integrace; organizace; mental retardation; handicap; education; integration; organization