Rétorické a komunikační strategie v motivační literatuře pro ženy od nakladatelství Motto - Hanáková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce má za úkol prozkoumat rétorické a komunikační metody v motivační literatuře z českého nakladatelství Motto. Celkově je rozdělena na tři hlavní části. V první jsou vysvětleny pojmy motivační literatura a literatura určená ženám. V další je představeno nakladatelství Motto a jeho produkce. Poslední část je zároveň hlavní. Pro zkoumání rétorických a komunikačních metod bylo vybráno pět titulů, které jsou jednotlivě podrobeny analýze. V závěru jsou všechny vyzkoumané jevy shrnuty a porovnány.
Rhetorical and Communication Strategies in Motivational Literature for Women by Motto Publishing House
Keywords: Nakladatelství Motto; motivační literatura; literatura pro ženy; rétorika; komunikace; Motto publisher; motivational literature; literature for women; rhetoric; communication