Zhodnocení financování projektů prostřednictvím dalších nástrojů financování jako alternativy dotací - Kočí, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se bude zabývat možnostmi financování projektu a jejich následnou komparací s výběrem nejvhodnější varianty. Práce bude zaměřena na obecný popis problematiky projektů, charakterizuje dostupné formy financování, dále výběr podniku a jeho charakteristiku. Následně hodnotí dopady projektu na hospodaření firmy. Práce je rozdělena do pěti kapitol, kde v první a druhé kapitole je zaměřena na obecnou část charakteristiky projektů a v další kapitolách je zaměřena na podnik a vybraný projekt, který je analyzován z finančního hlediska.
Evaluation of financial projects with using of other financial instruments as an alternative to the subsidy
Keywords: projekty; projektové řízení; financování projektu; dotace; fondy EU; podniky; kapitál; projects; project management; project financing; subsidies; EU funds; companies; capital