Využití vnitrozemské vodní dopravy pro činnost logistického centra - Seidlová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2004)
V práci je zpracována problematika rozhodování o výběru druhu dopravy ve všeobecné rovině a s důrazem na možnosti využití vodní dopravy při přepravách procházejících logisitickým centrem.
Utilization of inland waterway transportation for activity of freight center
Keywords: vodní doprava; logistické centrum; přeprava zboží; toky