Daňový pohled na investování do podnikání v České republice zahraničními subjekty - Hlavičková, Vladěna (Univerzita Pardubice, 1998)
Vzhedem k tomu, že zabývat se obecně problematikou zdaňování investování zahraničních subjektů v ČR je velice rozsáhlý a náročný úkol, zabývá se práce pouze aspekty zdanění uvedených metod podnikání, či účasti podnikání zahraničních subjektů v ČR daní z příjmů právnických osob.
Tax prospective of investment by foreign entities to business in the Czech republic
Keywords: Daně; Investice; zahraniční společnosti; holdingové společnosti