Finanční zdraví a výkonnost vybraných pivovarů - Křinková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem této diplomové práce je finanční zdraví a výkonnost vybraných pivovarů. Cílem je zjistit, zda vybrané pivovary mají stejné zdraví i při odlišné výkonnosti. Práce zahrnuje odvětvovou analýzu pivovarnictví, teoretický popis finančního zdraví a výkonnosti společnosti, dále posouzení finančního zdraví a EVA vybraných pivovarů a na závěr posouzení dopadu vybraných pivovarů na region.
Financial health and performance of selected breweries
Keywords: pivovarnictví; finanční zdraví; syntetické ukazatele; pyramidální rozklady; výkonnost; Brewing; financial health; synthetic indicators; pyramid resolutions; performance