Rozvoj služeb regionů: hledání meziregionálních rozdílů - Svobodová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Hlavním cílem bakalářské práce je hledání meziregionálních rozdílů v Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Meziregionální rozdíly jsou sledovány v období roku 2000 až 2006. Hlavními elementy sledování z hlediska rozvoje jsou služby, které se rozvíjely v tomto časovém období.
Expansion of regional service trades
Keywords: regional expansion; Regional Policy; services; regions; differences; Regionální rozvoj; Regionální politika; služby; kraje; rozdíly