Hodnocení řízení intelektuálního kapitálu na letišti Pardubice - Rychnovská, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na problematiku hodnocení řízení intelektuálního kapitálu na letišti Pardubice. Teoretická část práce se zabývá vymezením základních pojmů z oblasti intelektuálního kapitálu. V další části jsou analyzovány základní části intelektuálního kapitálu na letišti Pardubice. Na základě analýzy současného stavu jsou v poslední části práce uvedeny návrhy na zlepšení situace.
Evaluation of intellectual capital management at the Pardubice airport
Keywords: intelektuální kapitál; lidský kapitál; organizační kapitál; zákaznický kapitál; letiště Pardubice; intellectual capital; human capital; organizational capital; customer capital; airport Pardubice