Standardy ve veřejné osobní dopravě v ČR - Pospíšil, Otto (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá definováním a současnou situací využití standardů ve veřejné dopravě v České republice. Zaměřena je především na standardy počtů spojů, docházkových vzdáleností a přestupních uzlů, jež jsou nejvíce ovlivnitelné objednatelem dopravy, analýzu současného využití těchto standardů u nás a možnost využití takovýchto standardů v budoucnu.
Standards in public transportation in Czech republic
Keywords: Quality; standards; Public Transport; Kvalita; standardy; osobní doprava