Ochrana energetických zdrojů v rámci ochrany kritické infrastruktury - Baštářová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce "Ochrana energetických zdrojů v rámci ochrany kritické infrastruktury" se zabývá problematikou kritické infrastruktury v české republice se zaměřením na oblast energetiky. Dále je v práci analyzována mimořádná událost havárie Elektrárny Opatovice, a.s. a modelová situace poruchy vybrané části EOP, a.s. V závěru jsou navržena možná doporučení pro zlepšení bezpečnosti provozu.
Protection of energy sources within protection of the critical infrastructure
Keywords: Kritická infrastruktura; rizika; zranitelnost; ochrana; energetika ochrana kritické infrastruktury; Critical Infrastructure; hazards; vulnerability; safeguard; power industry