Podniková kultura vybraného podniku z pohledu zaměstnance - Hrnčíř, Jiří (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je věnovaná podnikové kultuře z pohledu zaměstnance. V teoretické části bude pojem podniková kultura definován a praktická část se bude zabývat podnikovou kulturou v určitém podniku, který prošel v nedávné době strukturální změnou.
Corporate culture of the chosen company from the perspective of the employee
Keywords: podniková kultura; kultura; podnikání; podniky; business culture; culture; undertaking; business