Návrh projektů inovačních programů pro vzdělávání učitelů chemie vzhledem k integračním tendencím a požadavkům na environmentální výchovu ve výuce přírodovědných předmětů v zemích EU - Hyšpler, Radomír (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce obsahuje návrh projektů inovačních programů pro vzdělávání učitelů chemie.
Keywords: pedagogika; výuka chemie; vzdělávání učitelů; Environmentální výchova; přírodovědné předměty