Selektivní redukce pyrenolinu hydridy boru - Vacenovská, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
Byla provedena redukce pyrenolinu použitím hydridů boru. Redukcí vzniklé směsi látek byly rozděleny nejprve pomocí sloupcové chromatografie a potom na preparativní koloně a identifikovány.
Keywords: redukce pyrenolinu; hydridy boru; izolace produktů; identifikace látek