Návrh supermarketu pro lisovnu plastů firmy Miele, spol. s r.o. - Hozíková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je výběr optimálního řízení supermarketu na základě potřeb lisovny pro firmu Miele, spol. s.r.o., respektive pobočku Miele technika s.r.o. Celá práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá teoretickou částí, je zaměřena na možnosti, typy a funkce skladování a celkovou charakteristiku skladů. Druhá kapitola je zaměřena na představení společnosti Miele, spol. s r.o. a konkrétního závodu Miele technika s.r.o. V neposlední řadě také představení a produkce nově zřízené lisovny plastů s vlastními skladovacími prostorami. Třetí kapitola je zaměřena na skladovací možnosti a potřeby lisovny. Závěr práce je věnován finančnímu zhodnocení a zhodnocení užitečnosti vynaložených nákladů.
The proposal of a supermarket for the plastic mill for a company "Miele, spol. s r.o."
Keywords: skladovací systémy; lisovna plastů; supermarket; sklady; kanban; optimalizace; storage systems; plastic mill; warehouse; storage kanban system; optimization