Informovanost o možnostech zdravotně sociální péče o pacientky s karcinomem prsu - Jirovská, Anna (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce pojednává o informovanosti studentů o možnostech zdravotně sociální péče o pacientky s karcinomem prsu. V teoretické části se zaměřuji především na prevenci, diagnostiku, léčbu a sociální podporu žen s karcinomem prsu. Ve výzkumné části zhodnotím výsledky dotazníkového šetření pomocí grafů, následně své výsledky porovnám s jinými výzkumy a na závěr shrnu veškeré poznatky a zhodnotím naplnění cílů.
Awareness of possibilities of health and social care for patients with breast cancer
Keywords: breast cancer; onkology treatment; diagnostic methods; social care; social impact; organization; karcinom prsu; onkologická léčba; diagnostické metody; sociální podpora; sociální dopady