Syntéza 1,2,4,5-tetrazin-3,6-dikarboxilové kyseliny a jejich esterů - Frebort, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2005)
Byly připraveny primární alifatické estery kyseliny dihydro-1,2,4,5-tetrazin-3,6-dikarboxylové, sloužící k přípravě esterů kyseliny 1,2,4,5-tetrazin-3,6-dikarboxylové.
Synthesis of 1,2,4,5-tetrazine-3,6-dicarboxylic acid and its esters
Keywords: syntézy; 1,2,4,5-tetrazin-3,6-dikarboxylová kyselina; estery dikarboxylových kyselin