Řízení vakuovacího stoje DK1050 - Soudek, Michal (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce řeší návrh elektronického řízení vakuovacího balícího stroje. Jedná se o návrh hardwarové a softwarové části stroje. Vakuovací stroj je řízen mikroprocesorovým řídícím systémem JS2001, který je z vlastní produkce firmy, ovládá se osmi tlačítkovou klávesnicí a veškeré informace se zobrazují na grafickém displeji 128x64. Vlastní řízení je založeno na údajích z tlakového snímače, který je součástí řídícího systému.
Control of vacuum machine DK1050
Keywords: balící stroje; elektronické řízení; hardware; software; tlakové snímače