Koncepce malířské výzdoby profesního domu jezuitů v Praze na Malé Straně - Lebedová, Zdenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce dokumentuje aktuální stav malířské výzdoby v bývalém jezuitském profesním domě v Praze. Zachycuje průběh restaurování, rozbor malířského díla a jeho zařazení do kontextu doby vzniku a místa určení. Zvláštní pozornost práce věnuje výzdobě refektáře, jejímž autorem je Josef Kramolín a tato část je formována do katalogu.
Keywords: malířství; nástěnné malby; jezuité; restaurování; Josef Kramolín; katalogy