Zpracování problematiky hlučnosti brzdového posilovače - Kašpar, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Cíl diplomové práce spočívá v seznámení se s hlučností v automobilovém průmyslu, zejména ve zpracování problematiky hlučnosti brzdových posilovačů. Především se jedná o měření a analýzy hlučnosti s následným vyhodnocením a určením – lokalizací hlučnosti. Součástí práce jsou i konstrukční návrhy a optimalizace jednotlivých dílů, které jsou vyhodnoceny na základě provedených diagnostických měření a analýz.
Problematics of noisy brake booster
Keywords: brzdové posilovače; brzdové systémy; hlučnost; Měření; Optimalizace; konstrukční návrhy