Sociální politika - systém státní sociální podpory - Holečková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce je primárně zaměřena na analýzu jednotlivých dávek státní sociální podpory v České republice. V práci je také popsána sociální politika jako celek a pilíře sociálního zabezpečení. Součástí práce je analýza informovanosti veřejnosti o systému státní sociální podpory, přičemž je sledováno, co má vliv na odpovědi respondentů.
Social policy - state social support system
Keywords: sociální politika; sociální zabezpečení; státní sociální podpora; Ministerstvo práce a sociálních věcí; social policy; social security; state social support; Ministry of Labor and Social Affairs