Budoucnost fyzických multimediálních nosičů - Rada, Niki (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá fyzickými nosiči dat a cloudovými službami samostatně i ve vzájemném kontextu a popisuje jejich současný stav. Posuzuje aktuální témata týkající se jejich vzájemného působení ve společnosti a analyzuje je. Práce zkoumá postavení vybraných fyzických nosičů mezi sebou i s ohledem na vlivy cloudových služeb.
The Future of Physical Multimedia Storage Media
Keywords: fyzické nosiče; digitální data; multimédia; cloudové služby; streaming; audio; video; videohry; úložiště; physical media; digital data; multimedia; cloud services; streaming; audio; video; videogames; storage