Příprava umělé sociální sítě pro předmět Sociální sítě - Jana Kremlová (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací přípravy umělé sociální sítě pro předmět Sociální sítě, který se vyučuje na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice. Obsahem je vysvětlení pojmu sociální síť, hlavní metody jazyků PHP, JavaScript, HTML a SQL, návrh datového modelu a popis vytvořené aplikace.
Preparation of artificial social network for subject Social networks
Keywords: sociální sítě; programování; databáze; PHP; HTML; JavaScript; SQL; social networks; programming; database