Financování politických stran v České republice - Průšová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem bakalářské práce je systém financování politických stran v České republice. V práci jsou popsány jednotlivé formy veřejného a soukromého financování. Součástí práce je také porovnání podílu příjmů z veřejných a soukromých zdrojů v letech 2006 - 2008.
Financing of political parties in the Czech Republic
Keywords: politické strany; státní příspěvky; soukromé zdroje; financování; political parties; public grants; private funds; Financing