Optimalizace finančních nákladů na zavedení nového odbavovacího systému cestujících - Cejnar, Radim (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci podává návrh na zavedení nového odbavovacího systému. Navrhuje tři varianty, které jsou postupně hodnoceny ze tří pohledů (užitek pro provozovatele, cestujícího a finanční náročnost). V závěru vybírá nejefektivnější variantu.
Financial costs' optimalization by introducing of a new passengers' checking - in system
Keywords: Doprava; odbavovací systémy; Finanční analýza; Investice