Počátky komunistického hnutí v Československu s důrazem na vývoj v Pardubicích - Benda, Michal (My University, 2018)
Počátky komunistického hnutí a Komunistické strany Československa. Ve sledovaném období je srovnáván vývoj celostátní a vývojem na Pardubicku.
The beginnings of the communist movement in Czechoslovakia with an emphasis on the situation in Pardubice
Keywords: komunismus; politické strany; Pardubice; první Československá rpeublika; communism; political parties; Pardubice; firts Czechoslovak Republic