Hmotnostní analýza purifikovaného rekombinantního proteinu Acyl-CoA binding protein-1 (ACBP-1) - Yilma, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Příprava a izolace rekombinantního C.elegans proteinu ACBP-1 (Acyl-CoA binding protein-1) v E.coli a jeho následná charakterizace pomocí hmotnostní spektrometrie.
Mass spectrometry of purificated Acyl-CoA binding protein-1 (ACBP-1)
Keywords: Chromatografie; Hmotnostní spektrometrie; příprava proteinu; Chromatography; Mass spectrometry; protein preparation