Řízení lidských zdrojů ve společnosti Siemens Nízkonapěťová spínací technika s.r.o. Trutnov - Šimanovská, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza řízení lidských zdrojů ve společnosti Siemens Nízkonapěťová spínací technika s.r.o. Trutnov Tato práce se skládá z několika částí. První a druhá část má za cíl teoreticky objasnit problematiku managementu a řízení lidských zdrojů. Třetí část se zaměřuje na charakteristiku organizace Siemens NST s.r.o. Čtvrtá část této bakalářské práce se soustředí na řízení lidských zdrojů v organizaci. Poslední část obsahuje doporučení a návrh opatření.
Human resources management at the Siemens NST Ldt. Trutnov
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; Siemens NST; management; human resources; Siemens NST