Řízení materiálového toku ve firmě PROKEŠ & co. SK, s.r.o. - Hůza, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována řízení materiálového toku ve firmě PROKEŠ & co. SK, s.r.o. V teoretické části jsou nastíněny činnosti podnikové logistiky jakými je nákup, zásobování, skladování, logistické funkce ve výrobním podniku, správa a řízení toku materiálu. Praktická část se zabývá analýzou stávajícího materiálového toku ve firmě a identifikací klíčových problémů. V poslední části práce jsou navrženy opatření, která vedou k řešení analyzovaných problémů.
Material flow management in the company PROKEŠ & co. SK, s.r.o.
Keywords: materiálový tok; logistika; průvodka; skladování; kontrola; material flow; logistics; dispatch note; warehousing; check