Skladové hospodářství podniku JAF HOLZ spol. s r.o. - filiálka Brandýs nad Labem - Kratochvílová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je zaměřená na skladové hospodářství podniku JAF HOLZ spol. s r.o., Brandýs nad Labem. Zabývá se popisem problematiky skladování, řízení zásob a metodami, které se používají při optimalizaci skladových položek. Výsledkem této práce je aplikace metod na podnik JAF HOLZ spol. s r.o., Brandýs nad Labem.
Stock holding in JAF HOLZ spol. s r.o. - Brandýs nad Labem
Keywords: skladování; warehousing; logistika; řízení zásob; metody optimalizace zásob; logistics; inventory management; optimalization methods of supplying