Informační systém evidence revizí elektrospotřebičů a nářadí - Dobrkovský, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem bakalářské práce je program vytvořený v jazyce C# v prostředí Microsoft Visual Studio 2005, který slouží pro evidenci a tvorbu revizních karet. Tyto karty vyhovují normám ČSN 331600 a 331610 – revize elektrických spotřebičů a nářadí na pracovištích. Program je řešen jako Windows aplikace (vytvořen pro operační systém Windows XP), plně podporuje češtinu. Vstup dat do programu je realizován z klávesnice nebo ze souborů a výstup je realizován na tiskárnu nebo do souboru (CSV, txt). Veškerá data jsou pak uložena a zpracovávána v databázi Microsoft Access.
Information system accouting revision elektric appliances and tools
Keywords: Revision; Language C#; sharp; Programming; Elektrotechnics; revize; jazyk C#; programování; elektrotechnika