Stanovení světlostálosti barevných betonových výrobků - Valenta, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá stanovením metodiky měření světlostálosti barevného betonu, která by mohla najít uplatnění při stanovení světlostálosti pigmentů používaných jako barvící složka do průmyslově vyráběných betonových výrobků.
Determination of light permanency of coloured concrete products
Keywords: světlostálost; barvený beton; anorganické pigmenty; light permanency; coloured concrete; Inorganic Pigments