Generátor barevných schémat webových aplikací - Hnát, Filip (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací generátoru barevných schémat pro vývoj webových aplikací. V rámci práce byla vytvořena webová aplikace využívající technologie HTML, CSS a JavaScript. Aplikace slouží k jednoduché a efektivní tvorbě harmonických a lehce použitelných barevných schémat.
Color schemes generator for web applications
Keywords: barvy; CSS; návrhové tokeny; soulad barev; webová aplikace; webová přístupnost; colors; CSS; design tokens; color harmony; web application; web accessibility