Řízení IT bezpečnosti zaměstnanců vybrané společnosti - Provázková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce je zaměřena na průzkum nastavených preventivních opatření v oblasti IT bezpečnosti a případných hrozeb ve vybrané organizaci z hlediska zaměstnanců. Vyhodnotí slabá místa v IT zabezpečení organizace z hlediska zaměstnanců a navrhne protiopatření.
IT security management of employees of the selected company
Keywords: IT bezpečnost; zaměstnanci; klasifikace informací; phishing; ransomware; IT security; employees; classification of information; phishing; ransomware