Komplexní služby a podpora osob se zrakovým postižením - Holická, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zrakově postižených lidí. Poskytuje obraz o komplexních službách poskytovaných takto postiženým lidem. Cílem je poukázat na jejich nelehký život ve společnosti a zároveň na nízkou informovanost široké veřejnosti o této problematice.
The complex services and support to the persons with visual impairment in the Pardubice region
Keywords: komplexní služby; zrakové postižení; Pardubicko; oftalmopedie; complex services; visual impairment; the Pardubice region; ophthalmopaedia