Charakterové vlastnosti projektového manažera - Brtková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na charakterové vlastnosti projektového manažera. Podstatné je seznámit se s projektem, projektovým managementem a projektovým manažerem, který svými vlastnostmi ovlivňuje řízení daného projektu. V rámci této práce byl sestaven dotazník, který měl za cíl zjistit charakterové vlastnosti projektových manažerů a jejich využití při řízení projektu. Na závěr jsou shrnuty poznatky a doporučeny návrhy na zlepšení.
Character traits of project manager
Keywords: projekt; projektový manažer; charakterové vlastnosti; project; project manager; character traits