Identifikace konkurenčních výhod pro obory podnikání v chemickém průmyslu - Audrlický, David (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá vymezením pojmu konkurenční výhoda, popisuje jejich typy a proces její identifikace. Dále se věnuje primárnímu výzkumu konkurenčních výhod pro vybrané obory podnikání v chemickém průmyslu.
Identification of competitive advantages in the field of chemical industry businesses
Keywords: Ekonomika; Podnikání; chemický průmysl; Konkurence; výhody