Tištěné elektrody s vyloučenými povlaky rtuti a bismutu v elektrochemické stripping analýze - Czaganová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá základní charakterizací tištěných elektrod s vyloučenými povlaky rtuti a bismutu ve stripping voltametrii. Testování měření bylo zaměřeno na problematiku detekce olova, kadmia a zinku.
Screen-printed electrodes plated with mercury and bismuth in electrochemical stripping analysis
Keywords: tištěné elektrody; bismut; rtuť; anodická stripping voltametrie; testování