Způsoby financování nestátní neziskové organizace - Moravcová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je věnována způsobu financování nestátní neziskové organizace. Součástí práce je vymezení nestátního neziskového sektoru a problematiky související s tímto sektorem v oblasti financování. Cílem je posoudit způsoby financování ve vybrané neziskové organizaci a stanovit návrh opatření k řešení zjištěných problémů. Pomocí analýzy vnějšího a vnitřního prostředí zhodnotit stávající financování a navrhnout další možnosti získání nových finančních prostředků.
The method of financing a non-governmental non-profit organization
Keywords: financování; nestátní neziskové organizace; financing; non-governmental and non-profit organizations