Objektivní porovnání "harmonizace podmínek" v silniční a želeniční dopravě - Merclová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2005)
Srovnání postavení silniční a železniční dopravy na dopravním trhu. Navržena opatření na vytvoření stejných podmínek za vykonanou přepravu u obou druhů dopravy.
Detached comparison of harmonizing the conditions in road and railway transport
Keywords: nákladní doprava; přeprava; harmonizace