Marketingový průzkum u zasilatelských firem ve Východočeském kraji - Jindra, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingový průzkum u zasilatelských firem ve Východních Čechách. V bakalářské práci je definováno co je vlastně zasilatelství a jeho činnosti. Jsou zde představeny zasilatelské firmy, které v tomto regionu působí, a jejich činnosti. Část práce je věnována teorii marketingu a přínosu samotného marketingového výzkumu. Součástí práce je i analýza zmíněných zasilatelských firem.
Marketing inquiry at forwarding firms in East Bohemian region
Keywords: inquiry; forwarding; firms; marketingový průzkum; zasilatelství; firmy