Současná filmová publicistika v periodickém tisku - Štruncová, Martina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce mapuje situaci na poli filmových periodik aktuálně vydávaných v České republice.
Contemporary film criticism in periodical press
Keywords: filmová publicistika; filmy; kritiky; žurnalistika; film criticism; films; critics; journalism