Sociálně-ekonomické aspekty výkonu trestu v ČR - Svoboda, Otakar (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je věnována sociálně-ekonomickým aspektům výkonu trestu v ČR a srovnání se situací v evropských zemích.
Keywords: výkon trestu; Vězeňství; sociální ekonomika