Indexové investování - Sklenář, Josef (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se snaží přiblížit problematiku indexového investování, a to jak po stránce teoretické, tak i po stránce relevantních reálných údajů charakterizujících indexové produkty.
Index investment
Keywords: Kapitálové trhy; finanční trhy; Akcie; burzy; burzovní indexy; investování; investiční fondy; indexy